Emotioneel Evenwicht

EMOTIONEEL EVENWICHT

EE staat voor Emotioneel Evenwicht. Deze methode is zeer eenvoudig om effectief emotionele stress aan te pakken, zelf met je gezondheid aan de slag te gaan en harmonie te creƫren tussen lichaam en geest.
Hoe werkt EE ?
Bij emotioneel evenwicht gaat het in de eerste instantie om het accepteren van de situatie zoals die nu is. Daarna kies je voor de gewenste situatie en masseer je bepaalde acupressuurpunten die bij jouw klacht van toepassing zijn. Doordat je de acupressuurpunten (massage drukpunten) masseert komt er weer energie in de meridianen (energiebanen) en dat zorgt er dus voor dat jouw energie weer stroomt.
Een blokkade in de energiebanen zorgt voor emotionele disbalans en dit kan dan weer leiden tot klachten en/of ziektes. Door regelmatig de juiste acupressuurpunten te masseren die bij jouw klacht, emotie of wens horen en de daarbij behorende affirmatie uit te spreken, kun jij bij jezelf de energieblokkade opheffen. Vooral bij acute klachten of een trauma kan het behandelen met EE soms erg effectief zijn.